9. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narvas katkes piiril ajutiselt sõidukite liiklus

Eestit ja Venemaad ühendavat silda üle Narva jõe ei saanud täna hommikul ületada ei sõidu- ega veoautod.

Piirivalveamet ütles postimees.ee-le, et Eesti-Vene piiril oli liikluskatkestus täna hommikul umbes kell 9, kuid praegu peaks kõik korras olema.

Katkestus toimus Vene poolel toimunud paraadi tõttu ning sellel ajal said piiri ületada bussid ja jalakäijad.

Leningradi oblasti administratsiooni pressiesindaja Valentin Sirodin oli varem RIA Novostile teatanud, et alates tänasest ei lubata üle silla enam kui 3,5 tonni kaaluvaid veokeid, kuna sild on avariiohtlik. Ühtlasi ütles ta, et organiseeritud on ümbersõit läbi Pihkva oblasti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077