4. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee: teid on Venemaal remonditud kogu aeg

Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase tunnistas, et tekkinud olukord Eesti ja Venemaa vahel mõjutab ettevõtet kindlasti, kuid tema sõnul ei ole Venemaa teeremont ettevõtte tööd seganud.

"Teid on Venemaal remonditud juba mitu kuud ning üksüheselt remonti ja siinseid sündmusi seostada ei saa," kommenteeris Glase nädala alguses saabunud Reutersi teadet. "Meil on Venemaaga mahud varem kokku lepitud ja mingeid olulisi muutusi praegu näha ei ole."

Keskmist vedude arvu võrreldes ütles Glase, et maiks on küll registreeritud veidi vähem sõite, kuid seda vaid vähesel määral. Nii oli aprillis keskmiselt päevas sõite 35 ja mais on praegu oodata 31 vedu päevas. Seni on Eesti Raudtee mais keskmiselt vastu võtnud 32 rongi ööpäevas, mis on sama eelmise aasta numbritega.

"Praegu ei ole sõitudest ära öeldud, kuigi iga päev on nagu tavaliselt väikesed kõikumised olemas. Sündmustest on möödunud liiga vähe aega, et midagi veel öelda. Hoidume oletustest," lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077