21. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk: Osama Bin Laden tegi inimestele teene

Ettevõtja Rein Kilgi sõnul on Osama Bin Ladeni tegude ainus positiivne külg inimestele see, et seetõttu on inimesed sunnitud lennujaamades võtma aega mõtlemiseks.

Inimesed peavad varuma lisaaega karmistunud turvakontrolli pärast lennujaamades, rääkis Kilk raadiosaates Keskpäevatund. Ettevõtja ütles, et viimastel reisidel on ta ikka lennujaamades eestlasi kohanud ja kõrvallaudades huvitavaid vestlusi pealt kuulnud.

"Seoses Al-Qaeda eduka tegutsemise pärast peab tund aega varem lennujaama minema," märkis Kilk.

"See rätikupea Osama Bin Laden on tõesti selle saavutanud, et sajad miljonid inimesed valges maailmas peavad varuma lisaaega lennujaamades. Igal lennul läheb tund või paar rohkem, kus sa pead istuma lennujaamas. Positiivne on see, et selle aja saab kasutada mõtlemiseks. Kui sa kogu aeg tormad ühest kohast teise ja siis tekib paigaloleku aeg, kus sa oled ärkvel ja midagi teha ei ole, siis paratamatult hakkad mõtlema või ka midagi analüüsima. See on Bin Ladeni positiivne pool," rääkis Kilk.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077