13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

M3 tuleb ka neljaukselisena

Nagu Automedia piltidelt näha plaanib BMW peale 13 aastast pausi turule tuua sedaanversiooni BMW M3-st. 1995. aastal sedaan M3 juba oli mudelivalikus, kuid seda vaid ühe mudeliaasta jagu.

Sel kevadel tutvustab BMW M3 kupeed, järgmise aasta kevadel kabrioletti ja siis veel ühte, milleks saab olema piltidelt nähtav sedaan.

Oma 13 aasta vanuse eelkäijaga on baierimeeste uuel kiirel sedaanil ühist vaid uste number, sest eelmisel autol oli R6 24 klapine mootor, mis tootis 296 hobujõudu. Uuel mudelil on kapoti all märksa tõsisem hobusetall. Nimelt on M3-e mootoriks neljaliitrine V8, millel võimsust 420 hobujõudu ja 0-100 km/h kiirendab neljaukseline "kolmene" 4,6 sekundiga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077