13. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Go Bus tõstab bussijuhtide palka 1000 krooni võrra

12. aprillil toimunud Go Busi juhatuse koosolekul arutati viimasel ajal teravalt esile kerkinud bussijuhtide palgaküsimust, juhatus otsustas tõsta bussijuhtide kuupalka alates 1. maist keskmiselt 1000 krooni võrra, teatas ettevõte.

„Olukord bussinduses on väga keeruline ja roolikeerajatest on järjest suurem puudus,” ütles Go Busi juhatuse esimees Aivo Pärn. „Tulenevalt olukorra tõsidusest otsustas juhatus suurendada bussijuhtide töötasusid uude tehnikasse planeeritud investeeringute arvelt.”

Go Busi juhatus jõudis ka järelduseni, et edaspidine töötasude tõusutrend saab jätkuda ainult koos bussipileti hinna tõusuga ja riigipoolse toetuse suurenemisega kõikides regioonides.

Go Bus teeb Eesti Transpordi ja Teetöötajate Ametiühingule ettepaneku asuda läbirääkimistesse kollektiivlepingu osas peale üldtöökokkuleppe sõlmimist enamike bussifirmasid ühendava Eesti Autoettevõtete Liiduga.

GoBus on Eesti suurim bussifirma, mis pakub stabiilset ning kättesaadavat ühistransporditeenust nii linna-, maakonna- kui ka linnadevahelistel liinidel ning teostab tellimusvedusid. GoBus annab tööd ligi 1000 inimesele.

GoBus kuulub turismi- ja transpordiettevõtete gruppi Go Group.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077