9. aprill 2007
Jaga lugu:

Taksode libakontrolörid küsivad 9000kroonist pistist

Tallinnas tegutsevad taksode libakontrolörid, kes taksosid kontrollides küsivad protokolli koostamata jätmise eest 9000 krooni, teatas linna pressiteenistus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on taksojuhtidelt pärineva informatsiooni põhjal selliseid juhtumeid esinenud paaril-kolmel korral. "Kui keegi taksojuhtidest on sattunud libatakso kontrolöride küüsi, siis palume kindlasti teavitada sellest Tallinna Transpordiameti Linnatranspordi osakonda või politseid," ütles Mutli.

"Tallinna Transpordiameti taksokontrollid esitavad kontrollides Transpordiameti poolt väljastatud töötõendi," ütles Linnatranspordi osakonna juhataja Tiia-Liis Jürgenson. "Taksokontrolöridel on ka ametiriietus, mis sarnaneb politsei vormiriietusele."

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee