9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taksode libakontrolörid küsivad 9000kroonist pistist

Tallinnas tegutsevad taksode libakontrolörid, kes taksosid kontrollides küsivad protokolli koostamata jätmise eest 9000 krooni, teatas linna pressiteenistus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on taksojuhtidelt pärineva informatsiooni põhjal selliseid juhtumeid esinenud paaril-kolmel korral. "Kui keegi taksojuhtidest on sattunud libatakso kontrolöride küüsi, siis palume kindlasti teavitada sellest Tallinna Transpordiameti Linnatranspordi osakonda või politseid," ütles Mutli.

"Tallinna Transpordiameti taksokontrollid esitavad kontrollides Transpordiameti poolt väljastatud töötõendi," ütles Linnatranspordi osakonna juhataja Tiia-Liis Jürgenson. "Taksokontrolöridel on ka ametiriietus, mis sarnaneb politsei vormiriietusele."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077