9. aprill 2007

Taksode libakontrolörid küsivad 9000kroonist pistist

Tallinnas tegutsevad taksode libakontrolörid, kes taksosid kontrollides küsivad protokolli koostamata jätmise eest 9000 krooni, teatas linna pressiteenistus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on taksojuhtidelt pärineva informatsiooni põhjal selliseid juhtumeid esinenud paaril-kolmel korral. "Kui keegi taksojuhtidest on sattunud libatakso kontrolöride küüsi, siis palume kindlasti teavitada sellest Tallinna Transpordiameti Linnatranspordi osakonda või politseid," ütles Mutli.

"Tallinna Transpordiameti taksokontrollid esitavad kontrollides Transpordiameti poolt väljastatud töötõendi," ütles Linnatranspordi osakonna juhataja Tiia-Liis Jürgenson. "Taksokontrolöridel on ka ametiriietus, mis sarnaneb politsei vormiriietusele."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077