3. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlasi on tabanud mootorrattahullus

Kui 2006. aasta märtsi lõpuks oli Eesti riikliku autoregistrikeskuse andmetel mootorrattaid esmaselt registreeritud 215, siis selle aasta märtsi lõpu seisuga juba 819.

Eesti suurima motoportaali Biker.ee omaniku Väino Laisaare sõnul on tsiklimehi tõesti iga aastaga järjest rohkem tekkinud ning kuna uusi mootorrattaid tuuakse Eestisse üha enam juurde, siis langevad ka kasutatud rataste hinnad, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

"Korraliku mootorratta saab praegu kätte umbes 20 000 krooni eest, kuid samas võib soetada endale ka ratta, mis maksab üle 300 000 krooni või rohkemgi," ütles motomees.

Paar aastat tagasi jõudsid Eestisse ka pocketbike'id ehk taskumootorrattad, kuid kogu Euroopas on nendega linnas sõitmine keelatud, sest liiga väikesed sõidukid võivad autojuhile märkamatuks jääda ning on seetõttu liikluses ohtlikud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077