30. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uued raudteetariifid annavad löögi Läti transiidile

Läti raudteeettevõtte Latvijas Dzelzcels otsus tõsta tariife infrastruktuuri kasutamise eest võib olla Läti transiidiärile olla hukatuslike tagajärgedega.

"Ekspediitorid ei suuda uusi tariife tasuda. Kui riik ei toeta raudtee infrastruktuuri arengut, siis võime me selle majandusharu sulgeda," ütles Läti ekspediitorettevõtte Baltijas Ekspresis esimees Ivars Sormulis Dienas Biznessile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077