30. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukraina investeerib 720 miljonit eurot teedesse

Eile lubas Ukraina valitus kohalikul maanteemetil võtta 720 miljonit eurot ehk 11 miljardit krooni laenu.

Ameti teatel kasutatakse raha rahvusvahelise transpordikoridori, mis ühendab riigi ida ja läänepiiri, rekonstrueerimiseks. Rynok.biz kirjutas, et tööd plaanitakse lõpetada 2008. aastal, varem kui plaanitud.

Ekspertide hinnangul võib rekonstrueerimine suurendada autovoogusid marsruudil 1,5 korda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077