30. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Renault pakub Eestis, Lätis ja Leedus soodusliisingut

Märtsist pakuvad Renault, RCI Banque ja Hansa Liising Eestis, Lätis ja Leedus liisingut Renault Liisingu nime all, teatas Renault.

RCI Banque on autotootja esimene finantsvaldkonnas tegutsev tütarfirma, pakkumaks ühtlustatud finantseerimisskeeme kõigis kolmes Balti riigis.

Uus finantsinstrument sisaldab uute ja kasutatud sõidukite standardliisingut, mida täiendavad teenused ja eripakkumised, mis tugevdavad finantseerimise rolli müügitoetusvahendina, eriti eraklientide puhul, kuid ka väikeste ja keskmise suurusega transpordifirmade puhul. Renault Liising kaubamärgi lansseerimisel otsustasid Renault ja RCI tuua turule liisinguskeemi - 3,99% liising (fikseeritud intressiga). Pakkumine kehtib kõikide Renault ja Dacia kaubamärki kandvate sõidukite puhul ning soovituslik liisinguperiood on 36 kuni 48 kuud, minimaalse sissemaksega 10%.

Clio III ja Mégane puhul on pikema liisinguperioodi korral (36 kuni 60 või 84 kuud, sõltuvalt riigist) 3,99% liisingupakkumisel 0-protsendiline sissemakse.

Renault, RCI Banque ja Hansa Liisingu vaheline koostööleping sõlmiti 2006. aasta detsembris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077