28. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

M/S Star alustab Tallinn-Helsingi liinil 12. aprillil

AS-i Tallink Grupp teatel alustab ettevõtte Aker Yards`i Helsingi tehases ehitatav uue generatsiooni kiire reisilaev seoses valmimise hilinemisega Tallinn-Helsingi liinil opereerimist alates 12. aprillist algselt planeeritud 5. aprilli asemel.

Et katta nõudlust Tallinn-Helsingi laevaliinil enne Stari saabumist, suunab Tallink ajavahemikuks 5.-12. aprillini lisaks liinil sõitvatele M/S Galaxy`le ja M/S Vana Tallinnale liinile ka M/S Superfast VIII.

Ajutine Tallinn-Helsingi laevaliini sõidugraafik ajavahemikuks 5.-12. aprill on hetkel sadamates kinnitamisel ning avaldatakse seejärel ettevõtte kodulehel www.tallink.ee. Täiendava aluse lisandumisega seoses võivad ajutiselt veidi muutuda ka teiste laevade mõningad väljumisajad. M/S Galaxy jätkab oma tavapärases graafikus, M/S Vana Tallinna ning M/S Superfast VIII ajutised sõidugraafikud lähtuvad eesmärgist asendada maksimaalselt Stari antud ajavahemikuks planeeritud väljumisi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077