26. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finncomm Airlines pakub Tallinn - Helsingi liinil odavaimat piletit

Aprilli alguses alustab Tallinn-Helsingi liinil lende Soome lennufirma Finncomm Airlines, mille odavamad piletid algavad 675 kroonist.

Finncomm Airlines pakub Tallinn-Helsingi liinil senisest madalamaid piletihindu. Finncommi kodulehelt www.fc.fi ostes algab kõiki makse sisaldava ühe suuna lennupileti hind 687 kroonist.

Finnish Commuter Airlines Oy tegevjuhi Juhani Pakari sõnul näeb ettevõte Tallinn-Helsingi lennuliinil suurt potentsiaali ning tulevikus loodab lennufirma opereerida kahe linna vahel kuni kümne lennuga päevas.

3. aprillist toimuvad Finncommi lennud esmaspäevast laupäevani, alates 15. aprillist lisanduvad kolmel korral nädalas nn ööbimisega lennud, mis jõuavad Tallinnasse hilisõhtul ning stardivad Helsingisse varahommikul.

Tallinn-Helsingi liinil kasutab Finncomm 68-kohalist uudse tehnoloogiaga ATR 72-500 tüüpi lennukit, mille salongi müratase ning vibratsioon on viidud miinimumini ning mugavus seega sarnane reaktiivlennuki omaga. Madala heitgaaside ning müratasemega ATR on keskkonnasõbralik õhusõiduk.

Lennupileteid on võimalik osta ka reisibüroodest ja Finnairist ning sellisel juhul rakenduvad Finnairi hinnareeglid. Finnairist ostetud pileteid on võimalik siduda ka teiste lendudega ning seega saab neid pileteid kasutada nii Finncomm Airlinesi ja Finnairi jätkulendudel nii Soomes kui ka mujal maailmas.

Finncomm Airlinesi koostö Finnairiga sai alguse 1998. aastal ning täna on ettevõte Finnairi partneriks rahvusvahelises lennuvõrgustikus. Lennuplaanid annavad reisijatele võimaluse kasutada ümberistumis­võimalusi Helsingist nii Soome kohalikesse kui ka rahvusvahelistesse sihtkohtadesse.

Finnish Commuter (Finncomm) Airlines on eraomanduses olev ca 200 töötajaga Soome lennufirma. Firma asutati 1993. aastal ning aastast 1998 on Finncomm Airlines teinud koostööd Finnairiga. Finncomm Airlines´i lennukiparki kuulub kaks Embraer 145 tüüpi reaktiivlennukit, neli ATR 42-500 ning kaks ATR 72-500 tüüpi turbopropellerlennukit. 2009. aasta jaanuariks lisandub lennufirma parki veel viis ATR 72-500 tüüpi lennukit. Finncomm lendab Helsingist 14 sihtkohta Soomes ning Stuttgarti ja Tallinna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077