22. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infot piirijärjekorra pikkuse kohta saab ka SMSi teel

Maksu- ja tolliamet alustas informatsiooni eeldatava piiriületuse aja koht lisaks ameti veebilehe edastama ka lühisõnumi teel.

Alates tänasest saab informatsiooni piirijärjepikkuse kohta ka SMS teel, saates lühisõnumi märksõnaga "border" numbrile 15980.

Teenus on kättesaadav kõigis Eesti mobiilsidevõrkudes, ent ainult siis, kui ka mobiiltelefon asub füüsiliselt Eestis. SMSi hind on 3 krooni. Teate tulemusena on lühisõnumis kirjas info eeldatava ooteaja kohta Narva, Luhamaa ja Koidula piiripunktis. Andmed sisestatakse kolmest Eesti-Vene piiripunktist ameti veebilehele igal hommikul hiljemalt kella kümneks.

Maksuameti veebi ning SMS teenuse kaudu edastatav info suunatud eeskätt vedajatele, hankijatele ja tarnijatele üle kogu Euroopa, kes saavad selle alusel oma tegevust paremini planeerida ning logistikat operatiivselt paika panna.

Piirijärjekordade info on kättesaadavad ameti veebist eesti, vene ja inglise keeles, aadressidel www.emta.ee/veokid, www.emta.ee/trucks, www.emta.ee/gruzoviki.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077