19. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mõisa ja Hääle firma toob Kapellskäri liinile teise laeva

Mõisa ja Hääle laevafirma Baltic Scandinavian Lines (BSL) toob Paldiskist väljuvale Paldisk-Kapellskäri liinile teise ro-ro tüüpi parvlaeva Gute, teatas firma.

Lisaks Tiina Mõisale ja Heiti Häälele kuuluvad BSLi aktsionäride hulka ka Marti Hääl ning Antti ja Liis Rammo.

Mootorlaev Gute on renditud koos meeskonnaga Rootsi kompaniilt Rederi AB Gotland. Laeval on 60 kaasaegset kajutikohta, saun, baar ja koduste toitudega buffee, mis on mõeldud põhiliselt veokijuhtidele. AS Baltic Scandinavian Lines tegeleb ro-ro kaupade veoga Eesti ja Rootsi vahel. Ettevõtte prioriteet on kaubavedu, kuid laevad Via Mare ja Gute on valmis pardale võtma ka reisijaid. AS Baltic Scandinavian Lines alustas tegevust 2005. aastal. Ettevõte kuulub 100-protsendiliselt Pakri Marine Investmentsile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077