17. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Värske riigikogu liikme Arvo Sarapuu bussifirma sai trahvi

Kolmapäevasel koosolekul otsustas Järva ühistranspordikeskuse juhatus trahvida äsja riigikogusse valitud Arvo Sarapuule kuuluvaid bussifirmasid Atko Trans ja Atko Liinid 2000 krooniga.

Bussifirmad sõlmisid ligi aasta tagasi ühistranspordikeskusega reisijate liiniveo lepingud kahes liinigrupis, muu hulgas on nad kohustatud reisijaid vedama keskmiselt 6,6 aasta vanuste bussidega, kirjutas Eesti Päevaleht.

Järva maavanema Üllar Vahtramäe ütlust mööda pole aga Sarapuu firmad suutnud seda nõuet täita. “Juhatus on saatnud Sarapuule mitu märgukirja, neile on Sarapuu vastanud vaid lubadustega,” selgitas ta. Juhatus otsustas, et kui aastas on ühistranspordikeskus sunnitud bussifirmat trahvima kolm korda 2000 krooniga, siis edaspidi on trahvi suurus 40 000 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077