15. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW Eesti esinduse uueks juhiks saab Toomas Pärna

BMW ja MINI esindaja Eestis ASi United Motors Tallinna esinduse juhatajaks nimetati Toomas Pärna, teatas ettevõte.

AS United Motors muudab oma juhtimisstruktuuri ja vastavalt ettevõtte uuele korporatiivse juhtimise mudelile saab tänasest United Motorsi Tallinna esinduse juhatajaks senine turundusdirektor Pärna.

United Motorsi juhataja Kaljo Karilaid hakkab juhatuse liikmena koordineerima kogu grupi tegevust ja ettevõtte arendust ning laienemist.Karilaid ütles, et muudatuste vajaduse juhtimisstruktuuris tingis ettevõtte kiire areng. "Võtsime kasutusele uue korporatiivse juhtimise mudeli. Oleme väga jõudsalt laienemas ja seetõttu tuli vastutusvaldkonnad ettevõtte juhtimises üle vaadata ning uued vastutavad ametikohad luua,” selgitas Karilaid.

Ta lisas, et United Motors on määratlenud pikaajalise arengukava, mille alusel jätkab firma lähiaastatel jõudsat laienemist ja panustab hästi toimiva müügivõrgu ning kvaliteetsete hoolduse, remondi ja muude tugiteenuste arendamisele üle Eesti.

Pärna nimetati United Motorsi Tallinna esinduse juhatajaks, kelle koordineerida jääb kogu Tallinna esinduse tegevus. United Motorsi turundus- ja kliendisuhete juhiks nimetati Kristina Noor.

Karilaid hakkab juhatuse liikmena korraldama kogu United Motorsi grupi tegevust ja laienemist. Tema vastutusalaks saab gruppi kuuluva nelja esinduse (Tallinn, Tartu, Pärnu ja Kohtla-Järve) strateegiline juhtimine, samuti muude grupi ettevõtete (ASC, Maren Invest) ja uute loodavate üksuste tegevuse koordineerimine.

United Motors müüs 2006. aastal kokku 697 sõidukit, ettevõtte käive oli auditeerimata andmetel 451,8 miljonit krooni ja kasum 15 miljonit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077