9. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elumoto messil valiti võitjaks mootorratas Suzuki

Elumoto 2007 messil kuulutati välja Eesti Aasta Mootorratas 2007 tiitlivõitja, teatasid korraldajad.

Eesti Aasta Mootorratas 2007 tiitli võitis Suzuki GSX-R1000. Võitja valiti välja eelmisel aastal enimmüüdud mootorrataste seast, kokku said internetikasutajad hääli anda viies kategoorias.

Tänavarataste seas võistlesid Suzuki GSR 600, Yamaha FZ 6 ja Kawasaki ER6, bike’ide seas Yamaha YZF R1, Yamaha YZF R6 ja Suzuki GSX-R1000. Lisaks sai valida oma lemmikut offroadi, kruiserite ja 125kuupsentimeetriste rataste seast.

Nädalavahetusel peetaval messil Elumoto 2007 on väljas 40 firmat, mille hulgas ligi veerandsada hobisõidukite pakkujat. Messilaval tutvustatakse BMW, Yamaha, Honda, Suzuki, Ducati, Aprilia jpt uudismudeleid. Külastajaid ootavad korraldajad messile üle 12 000.

Elumoto 2007 eesmärgiks on tutvustada motondust kui elustiili koos kõige sinna juurde kuuluvaga – mugavus, professionaalne teenindus, liisigfinantseerimine, mood, tätoveeringud ja palju muud.

Lisaks saavad messikülalised osa USAst alguse saanud vaatemängulisest wrestlingushowst maailmakuulsa sportlase Starbuck osalusel, kes astub üles koos Skandinaavia tähetede Stark Adder, Salama ja Valentinega.

Elumoto 2007 korraldaja on OÜ Orangetime Expo, mis tegeleb näituste, messide ja teiste turundus- ning müügiürituste organiseerimisega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077