7. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sobilik sõiduk kevadeks - Porsche 911 Turbo Cabrio

Soojad ilmad on tulekul, on parim hetk heita pilt varsti välja tulevale kabrioletile - Porsche 911 Turbo Cabriole.

Kuigi Põhja-Rootsis, kus Automedia tabas sõiduki külmailma testidelt, saabub kevad paar nädalat hiljem. Eelmistel prototüüpidel on alati olnud esi- ja tagaosa maskeeritud, kuid seekord õnnestus näha katmata autot.

Auto tippkiirus on tõenäoliselt 300 km/h ja 997 Turbo Cabrio on tõenäoliselt neljaveoline.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077