28. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piirivalveamet vähendab oma sõidukeid

Piirivalveamet vähendab oma ameti töötajate kasutuses oleva 31 sõiduki arvu 10 võrra. Autode müügist saadud raha läheb riigieelarvesse.

Pärast 10 sõiduki oksjonile panemist jääb Piirivalveametil kasutada kokku 21 sõidukit, teatas piirivalveamet. Sõidukite vähendamist on tarvis, et kokku hoida piirivalveameti tegevuskulusid ning kasutada optimaalselt riigi vara.

“Piirivalve kasutab riigi vara säästlikult ning vastavalt oma reaalsetele vajadustele. Me planeerime iga oma kuluartikli vastavalt säärasele põhimõttele, et vältida ebatarvilikke kulutusi, mis koormavad liigselt riigi rahakotti,” märkis Eesti Piirivalve peadirektor kolonel Roland Peets.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077