27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toivo Asmer: Michael Schumacher võib saada Marko karjääris oluliseks

Vormelisõitja Marko Asmeri mänedžerist isa Toivo Asmer ütles aripaev.ee online-intervjuus, et võib-olla on ka Michael Schumacheri sõnal kunagi Marko F1 karjääris oluline osa.

Aripaev.ee lugeja märkis, et kunagi nimetas Schumacher Markot üheks väljapaitvamaks tuleviku sõitjaks. Tema küsimus oli, kas teie tiimil on ka hetkel Schumacheriga mingisuguseid sidemeid.

Toivo Asmer vastas nii: "Kontaktid on säilinud ja Marko on vahel harva F1 etappidel Schumacheriga ka kohtunud. On äärmiselt tähtis, et Schumacheri ja Marko norralasest mänedžer Huysmani pered on pikaajalised sõbrad ja veedavad sageli nädalalõppe koos. Võib-olla on ka Schumacheri sõnal kunagi Marko F1 karjääris oluline osa."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077