26. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porsche 911 läbis ilukuuri

Nagu võib näha Automedia eksklusiivsetelt fotokaadritelt, on Porsche usinalt uuendanud 911 välimust.

Autoentusiastid ootavad ilulõikuse läbinud auto debüüti Frankfurt Motor Showl.

Kindel on, et uuenduskuuri läbivad 911 coupé ja pehmekatusega kabriolett. Veel ei ole selge, kas ka tuttuut 911 Turbot ja veel välja tulemata Turbo Cabriot muudetakse.

Ka auto sisemus saab pisikese värskenduse. Automedia usub, et mootor jääb samaks, jätkuvalt veab masinat edasi kas 3,6 või 3,8 liitrine boksermootor, mis arendab vastavalt 325 ja 355 hobujõudu.

Väljast on muutunud esitulede paigutus. Täiesti on ümber kujundatud tagatuled ja esiosa, näiteks õhu sissevõtteavad on agressiivsemad, tugevamad, meenutavad uue 911 Turbo omi. Ka tagaosa on ümber tehtud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077