9. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abramovitšid ostavad Ungari lennukompanii Malev

Eile kuulutas Ungari erastamisagentuur välja rahvusliku lennukompanii Malev enampakkumise võitja, kelleks osutus venelastele kuuluv firma AirBridge.

Lisainfot avaldab agentuur siis, kui tehing on lõpule viidud. AirBridge loodab, et läbirääkimised lähevad kiiresti ja lepingu saab allkirjastada juba veebruaris, kirjutas International Herald Tribune.

Enne lõppenud pakkumist üritas Ungari riik korduvalt raskustes olevat Malevit müüa. Malevil on riigi garantiiga võetud laene umbes 30 miljardi forindi (1,9 miljardi krooni) ulatuses.

AirBridge on Ungaris registreeritud firma, mis kuulub Venemaa suuruselt neljandale lennufirmale KrasAir, mille omanikeringis on ka ärimehed vennad Boris ja Aleksandr Abramovitš. 51% AirBridge'i aktsiatest kuulub Vene valitsusele.

Ungari riik müüb Malevist ära 99,95%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077