8. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti bussijuhid trügivad kümnete kaupa Soome tööle

Eile kella viiest EBSi neljanda korruse saalis Tampere bussifirma värbamispäeva vestlusvooru oodanud mehed olid Eesti tööolude suhtes ülimalt skeptilised.

Oma praegusest palgast rääkides jäävad mehed kidakeeleks, kuid ütlesid Eesti Päevalehele, et ega nad palju üle 5000 krooni kätte ei saa.

Huvi üle-lahe-bussijuhitöö vastu on olnud suur, märkis värbamispäeva korraldanud NHC International OÜ juht Niklas Elers. Mees sai huvilistelt kokku ligi 70 kõnet, neist registreeriti eile ja täna toimuvale värbamisele 40. Kohe on firma valmis palkama 20 meest.

Palka lubavad nad keskmiselt 35 650 krooni kuus brutona.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077