6. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parvlaevapiletid võivad veel tänavu kallineda

Majandusministeeriumis küpseb plaan põhjalikult üle vaadata Saaremaa ja Hiiumaa ning mandri vahelise laevaliikluse piletihinnad, hinnatõus pole välistatud veel sel aastal.

Riik on viimastel aastatel maksnud Väinamere laevaliiklusele peale ligi 100 miljonit krooni. Majandusministeeriumi kantsler Marika Priske on aga seisukohal, et tulevikus peaks osa kuludest kompenseerima reisijad piletitulu kaudu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Piletisüsteemi analüüs võetakse Priske sõnul ette esimese kvartali lõpus, siis vaadatakse, kuidas riigile piletitulu on laekunud ning millised on kulude kasvu prognoosid. «Hinnatõusu välistada ei saa,» ütles ta.

Väinamere Liinide juhatuse esimees Urmas Treiel ütles, et hindu oleks pidanud tõstma möödunud aastatel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077