6. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hyundai Sonata saab kerge kohenduse

Kuigi Hyundai Sonata on turul alles kolmandat aastat, on juba olemas Automedia spioonfotograafide tõendid sellest, et tehakse tööd faceliftitud versiooni kallal.

Fotograafid tabasid auto külmatestidelt Rootsist. Nagu piltidelt näha saab auto senisest suuremad esituled. Samuti on faceliftidele omaselt ümbertehtud ka iluvõre. Ekspertide arvamuse kohaselt saab auto ka uued udutuled ja stangede alumised servad. Arvatavasti jäetakse mootorivalik endiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077