5. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ryanairi kasum kasvas 30%

Odavlennufirma Ryanair teatas, et 2006. aasta neljandas kvartalis kasvas kasum 30%.

Maksujärgne kasum sel perioodil tõusis 47,7 miljoni euroni (746,5 mln kr). 2005. aasta samal perioodil oli kasum 36,8 miljonit eurot (576 mln kr), kirjutas BBC.

Kasvas ka reisijate arv. 2005. aasta sama perioodiga võrreldes oli Ryanairil reisijad 19% rohkem.

Tulemuste teatavakstegemisel ütles Ryanairi tegevjuht Michael O'Leary, et lennujaamamaksude tõstmine Ühendkuningriigist väljuvatele lendudele on justkui karistus. "Tegemist on tagasiminekuga, mis on reisijate suhtes ebaõiglane."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077