1. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lennujaam laenab 32 miljonit eurot

Eile sõlmisid Tallinna Lennujaam, Põhjamaade Investeerimispank ning SEB Eesti Ühispank agendina laenulepingu, mille alusel Tallinna Lennujaam saab kahe aasta jooksul laenata kuni 32 miljonit eurot ehk 500,69 miljonit Eesti krooni.

Laenu kasutatakse reisiterminali laienduse ja lennuliiklusala rekonstrueerimise finantseerimiseks, teatas SEB Eesti Ühispank.

Projekte kaasfinantseerib Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfond.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077