30. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line ostab uue reisilaeva

Soome laevakompanii Viking Line ostab Ahvenamaa ja Rootsi vahelisele liinile uue reisilaeva.

Firma tellib Mariehamni ja Kapellskäri vahel sõitma hakkava laeva Hispaania ettevõttelt Astilleros de Sevilla ja investeeringu suurus on umbes 60 miljonit eurot (939 miljonit krooni), kirjutas Soome päevaleht Helsingin Sanomat.

Laev on 133 meetrit pikk ning mahutab 1500 reisijat ja 320 sõiduautot. Uus alus tuuakse liinile 2009. aasta märtsis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077