25. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Kojamees: Keskerakond hirmutas bussireisijaid

Linnavolinik Tarmo Kruusimäe ehk Kojamehe sõnul külvab Keskerakonna valimisreklaam, millel on sõnum: „Vali Keskerakond - siis buss sõidab!” liinibusse kasutavates tallinlastes hirmu.

„Selline reklaam külvab liinibusse kasutavates tallinlastes hirmu ja ebakindlust, sest on ju igaühe soov, et buss sõidaks iga päev vastavalt graafikule - hoolimata ilmast või mõne partei valimisedust,” lausus Tallinna linnavolikogu liige Tarmo Kruusimäe. „Kartusi õhutav reklaam on vastuolus reklaamivaldkonna heade tavade ja kommetega ning seetõttu kõlvatu.”

Kruusimäe esitab linnavalitsusele arupärimise, soovides teada, kuivõrd reaalne on oht, et oma hääle andmisel mõnele muule erakonnale kui Keskerakond, bussid valimiste päeva järgsel hommikul enam ei sõida.

Kruusimäe hinnangul on eriti kummastav, et bussireisijates hirmu ja ebakindlust tekitavas reklaamis vahendatakse linnavolikogu esimeest Toomas Vitsutit, kes nn Pronksmehe ümarlauda korraldades esitleb end leppimist ja kodurahu jutlustava isikuna.

„Nähtavasti on valla pääsenud Toomas Vitsuti tumedam pool,” kommenteeris Kruusimäe. „Oleks kahetsusväärne, kui Vitsuti sõnad viiksid selleni, et juhul, kui valimiste päeva õhtul kella üheksast alates laekuv info kinnitab Keskerakonna jaoks ebasoodsat valimistulemust, korraldavad bussireisijad hilisõhtul bussides istumisstreigi, keeldudes järgneva päeva kartuses sõidukist lahkumast.”

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee