24. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Ungari lennufirma Malev saab peagi uued omanikud

Ungari erastamisagentuur APV on riikliku lennukompanii Malev enampakkumisel sõelale jätnud kaks konkurenti: Leedu flyLAL Groupi ja Vene lennufirmade alliansi AiRUnion.

Algses enampakkumise nimekirjas olid ka Ungari ja Iiri investorite gruppi ühendav Ofer Hava ning Malevi töötajaid koondav Ungari Sky Alliance, kirjutas Baltikumi uudiseid vahendav koduleht standbynews.info.

Detsembri alguses teatas ajaleht Magyar Hirlap, et kõrgeima pakkumise tegi AiRUnion, mis on kahjumis oleva Malevi eest nõus maksma 187 miljonit dollarit (2,25 miljardit krooni). flyLAL Group kavatseb välja käia kuni 414 Leedu latti (1,88 miljardit krooni).

flyLAL Group'i esindaja Gediminas Ziemelis ütles, et firma visioon on laieneda ja pakkuda ka kauglende. Malevi ostuga suudaks Leedu lennukompanii pakkuda rohkemaid sihtkohti ja paremini integreeritud teenustesüsteemi.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee