24. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ungari lennufirma Malev saab peagi uued omanikud

Ungari erastamisagentuur APV on riikliku lennukompanii Malev enampakkumisel sõelale jätnud kaks konkurenti: Leedu flyLAL Groupi ja Vene lennufirmade alliansi AiRUnion.

Algses enampakkumise nimekirjas olid ka Ungari ja Iiri investorite gruppi ühendav Ofer Hava ning Malevi töötajaid koondav Ungari Sky Alliance, kirjutas Baltikumi uudiseid vahendav koduleht standbynews.info.

Detsembri alguses teatas ajaleht Magyar Hirlap, et kõrgeima pakkumise tegi AiRUnion, mis on kahjumis oleva Malevi eest nõus maksma 187 miljonit dollarit (2,25 miljardit krooni). flyLAL Group kavatseb välja käia kuni 414 Leedu latti (1,88 miljardit krooni).

flyLAL Group'i esindaja Gediminas Ziemelis ütles, et firma visioon on laieneda ja pakkuda ka kauglende. Malevi ostuga suudaks Leedu lennukompanii pakkuda rohkemaid sihtkohti ja paremini integreeritud teenustesüsteemi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077