24. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post: saatke lisaks tühje pakke, tuleb odavam

Eesti Posti uue hinnakirja järgi on kümne paki saatmine odavam kui kuni üheksa paki postitamine.

1. detsembrist 2006 parandas Eesti Post oma kullerteenuste hinnakirja, muutes partii saadetise määratlust, kirjutas Eesti Päevaleht Online. Kui varem oli partii alates kahest pakist, siis nüüd alates kümnest.

Seetõttu läks näiteks OÜ Gerd ITC viie paki saatmine varasema 88 krooni asemel maksma 290. Eesti Posti töötajad aga soovitasid firmal kulude kokkuhoiuks teele panna ka viis tühija pakki, kuna nii kujunes hinnaks vaid 97 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077