22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sillamäe-Kotka liinil taasavati laevaliiklus

Saaremaa Laevakompanii tütarettevõtte Narva Line teatel pöördus Sillamäe-Kotka liini teenindav parvlaev Vironia remondijärgselt taas liinile ning laevaliiklus toimub tavapärase sõidugraafiku alusel, teatas firma.

Reisid väljuvad talvehooajal Sillamäe sadamast teisipäevast reedeni ja pühapäeviti kell 13. Klientide soovile vastu tulles toimuvad alates 18. jaanuarist väljumised Kotka sadamast tund aega hiljem – tööpäeviti kell 22.

Parvlaev Vironia läbis 4.-17. jaanuarini korralise remondi ning seetõttu antud ajavahemikus laevaliiklust Sillamäe-Kotka liinil ei toimunud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077