22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otepää bussiliine hakkab teenindama GoBus

Valga maavalitsus kuulutas välja riigihanke "Avalik liinivedu Valga maakonna III liinigrupi bussiliinidel" võitja.

Edukaks osutus ASi GoBus pakkumine, teatas Valga maavalitsus. Pakkumisel osalesid lisaks veel AS ATKO Liinid ja AS Mulgi Reisid. GoBusi võitis pakkumise, kogudes hankel 100 väärtuspunkti, mis oli ka maksimumpunktide arv.

Riigihange hõlmab reisijate vedu Valga maakonna bussiliinidel Otepää piirkonnas (aastane veomaht 189 853 liinikilomeetrit ) perioodil 01.04.2007 kuni 31.12.2014.

GoBusi pakkumine oli kõige edukam ka eelmisel aastal väljakuulutatud riigihankel "Avalik liinivedu Valga maakonna I liinigrupi bussiliinidel", mis hõlmab reisijate vedu Valga maakonnasisestel bussiliinidel, välja arvatud Otepää ja Hargla piirkonnas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077