22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autorentijad jätavad parkimistrahvi rendifirmale

Enamasti jätavad parkimise eest maksmata välismaalased, kes ei tunne parkimiskorda.

2006. aasta viivistasuotsuste saajate esiviisik koosneb autorendiga tegelevatest ettevõtetest, kes maksavad suuri trahve, sest auto rentinud isikud jätavad parkimise eest tasumata, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

"Mitu aastat on juba selline trend, et rendiauto juht, kes on anonüümne, jätab parkimistasu maksmata ja viivistasuotsuse saab sõiduki omanik, kelleks on rendifirma," ütles AS-i Falck Eesti avalike suhete direktor Andres Lember.

OÜ Ideal tegevdirektori Mati Annuse sõnul ei jäta firmale kuuluva Avise autorendi kliendid parkimistasu maksmata pahatahtlikkusest, sest enamasti on tegu välismaalastega, kes ei tunne Tallinna parkimiskorda. Vältimaks võimalikke pahatahtlikke kliente, nõuab Avis oma kundedelt krediitkaarti, mille alusel saab vajadusel parkimiskorra rikkuja isiku kindlaks teha ja temalt trahvisumma sisse nõuda.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077