22. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Autorentijad jätavad parkimistrahvi rendifirmale

Enamasti jätavad parkimise eest maksmata välismaalased, kes ei tunne parkimiskorda.

2006. aasta viivistasuotsuste saajate esiviisik koosneb autorendiga tegelevatest ettevõtetest, kes maksavad suuri trahve, sest auto rentinud isikud jätavad parkimise eest tasumata, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

"Mitu aastat on juba selline trend, et rendiauto juht, kes on anonüümne, jätab parkimistasu maksmata ja viivistasuotsuse saab sõiduki omanik, kelleks on rendifirma," ütles AS-i Falck Eesti avalike suhete direktor Andres Lember.

OÜ Ideal tegevdirektori Mati Annuse sõnul ei jäta firmale kuuluva Avise autorendi kliendid parkimistasu maksmata pahatahtlikkusest, sest enamasti on tegu välismaalastega, kes ei tunne Tallinna parkimiskorda. Vältimaks võimalikke pahatahtlikke kliente, nõuab Avis oma kundedelt krediitkaarti, mille alusel saab vajadusel parkimiskorra rikkuja isiku kindlaks teha ja temalt trahvisumma sisse nõuda.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee