18. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi meremehed ei kavatse Tallinkilt vabandust paluda

Tallink ja Rootsi meremeeste ametiühing SEKO ähvardavad üksteist kohtusse kaevata. Üks vabanduse palumise, teine kompensatsiooni pärast.

Rootsi meremeeste ametiühingu SEKO esimees Janne Ruden ütles, et kui Tallink ei maksa seitsmele Silja Symphony töötajale kompensatsiooniks kokku miljonit Rootsi krooni (1,7 miljonit Eesti krooni), kaebavad ametiühingud firma kollektiivlepingu rikkumise eest Rootsi töökohtusse, kirjutas Eesti Päevaleht Online.

Tallinki juht Enn Pant aga nõuab, et SEKO ja eriti selle esimees Ruden paluks vabandust Tallinki-vastase laimukampaania algatamise eest ning kui seda ei tehta, ähvardab juriidiliste sammudega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077