17. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ninnase palk tõsteti 30 000 krooni peale kuus

Tallink Grupi nõukogule määrati tänasel aktsionäride üldkoosolekul uued palgamäärad.

Kui varem sai nõukogu esimees Toivo Ninnas kuus 15 000 krooni, siis nüüd tõsteti see 30 000 kroonile. Nõukogu liikmete töötasu tõsteti varaselt 12 000 kroonilt 25 000 kroonile.

Tallinki juhatuse esimees Enn Pant põhjendas palgatõusu sellega, et nõukogu liikmed osalevad ettevõtte juhtimises tunduvalt aktiivsemalt kui see Eestis tavaks on ja annavad sellega firma arengusse suure panuse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077