2. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hyundai valikusse lisandub väikeauto

KIA Picanto on üks terve Hyundai kontserni pareminimüüvaid mudeleid.

Sestap on ilmselge, et emafirma sooviks tütarettevõtte KIA edu korrata ja pakkuda samasugust autot oma valikus. Automedia fotograafid tabasid uue väikeauto Lapimaal talvetestidelt. Uue auto ametlikku nime veel teada pole, kuid avaldatud on see, et autot töötatakse välja koodnime PA all. Praegu ollakse üsna kindlad, et uut autot näidatakse Frankfurdi näitusel 2007 aasta sügisel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077