Autorid: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor, Jane Suu • 24. november 2021

Ekspedeerijate TOP: edu tõi kiire reageerimine üleilmsele kriisile

Möödunud aasta möödus ekspedeerimis- ja agenteerimisfirmadele pandeemia ning BREXIT-i tähe all. Aastat kokkuvõttes leidsid ettevõtted kasvuvõimalusi ja paindlikkust ning kiire reageerimine suurendas paljudel nii käivet kui ka ärikasumit.
Kolmandal kohal platseerunud Balti Logistika AS tegevjuht Joel Timm.
Foto: Terje Lepp

2020. aasta majandusaastaaruannetele tugineva ekspedeerimis- ja agenteerimisfirmade TOP-i võitjaks osutus Euroopa Transpordi OÜ, teisele kohale kerkis Greencarrier Liner Agency Estonia OÜ ning kolmandale Balti Logistika AS.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077