Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 16. detsember 2020

Glassdrive pakub veokitele ülikiiret klaasivahetust

Aasta lõppedes väheneb tavapäraselt logistika- ja transpordivaldkonna tööhulk seoses tehaste kollektiivpuhkustega. Ettevõtete jaoks on hea võimalus lasta spetsialistidel üle vaadata oma autopargi seisukord ning võtta vajadusel ette veokite klaasivahetus. See käib nüüd Glassdrive’is tänu uuele SIKA Elite kiirliimile kordades kiiremini!

Glassdrive on kasutusele võtnud uue spetsiaalse SIKA Elite kiirliimi, tänu millele vastab esiklaasi vahetus tehase nõuetele juba tund pärast klaasivahetust. „Klaasivahetusse toodud veoautod on seega koos klaasivahetusele kuuluva tööajaga sõiduvalmis juba 3-4 tundi pärast meie teenindusse saabumist,” ütleb Glassdrive Eesti müügi- ja turundusjuhi Meelis Rajapuu.

Ta lisab, et parim aeg klaasivahetuseks on just nüüd, mil vedude arv on kahanemas ja veokid niikuinii parklates jõude seismas või remondis. „Meie poolt kasutatav kiirliim on tõesti tõhus ning vastavalt testidel omandatud sertifikaatidele võib juba tunni pärast masinaga sõita, kabiini üles tõsta ja remontida. Tavalistel klaasiliimidel võtab see kauem aega, mis omakorda pikendab klaasivahetusaega peaaegu terve päevani või isegi kaheni.”

Kuni 31. jaanuarini 2021 kehtib Glassdrive’s eripakkumine: pärast klaasivahetust kantakse boonusena masina esiklaasile spetsiaalne Aquacontrol vaha, tänu millele libisevad sademed 70 km/h ja kiiremini sõites klaasipinnalt justkui iseenesest maha. Klaasivaha kestab kuni 20 000 kilomeetrit ning seda kasutades kaob enamasti vajadus klaasipühkijaid ehk kojamehi kasutada.

Miks on autoklaasi vahetus tähtis?

Tuuleklaasile langeb kuni 34% sõiduki väändejäikusest, mis tähendab, et katkine tuuleklaas nõrgestab auto konstruktsiooni. Seega kui väike täke tuuleklaasis muutub mõraks, seab autojuht lisaks ülevaatuse mitteläbimisele ohtu nii kaasreisijate kui ka enda elu. Autoklaaside vahetus võib küll veidi rohkem maksta, kuid see on seda väärt, sest tähtsaim on alati ohutus!

Kasutuses on ainult originaalosatootjate klaasid

Muretsema ei pea Rajapuu sõnul ka selle üle, kust saada veokile esiklaasi. „Peaaegu kõik Eestis sõitvate veoautode originaalesiklaasid on meie laos olemas ning klaasivahetuse saab ette võtta kohe, kui masin töökotta aetakse!”

Klaasivahetusse tasub pöörduda kohe, kui esiklaasile on tekkinud täkked, mõrad või kriimud. „Oleme Eestis tegutsenud ligi 30 aastat ning meie kompetentsis on vahetada võimalikult kiirelt välja kõigi liikuvate masinate kannatada saanud esi-, külje-, tagaklaasid. Kaasa arvatud traktoritel,” räägib Rajapuu. „Lisaks tegeleme kindlustusjuhtumitega, kusjuures klient on pea enne meie juurde tulekut kindlustusega suhtlema, vaid me teavitame kindlustust klaasikahjujuhtumist ise. Ja garanteerime klaasivahetuse originaalvaruosaga!”

Kui arvate, et teie auto vajab uut klaasi, pöörduge Glassdrive’i professionaalsete paigaldajate poole. Nemad aitavad otsustada! Klaasivahetusaegu saab broneerida ka veebis.

Glassdirve TALLINN

Peterburi tee 38/3

Avatud: E-R 8-18

Kontakt: 699 6208, [email protected]

Glassdrive TARTU

Ringtee 58

Avatud: E-R 8–17

Kontakt: 472 9504, [email protected]

Lühinumber: 1202

www.glassdrive.ee

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077