Autorid: Karl-Eduard Salumäe, Stiine Reintam • 19. aprill 2024

Elektrifirma kogemus särtsuautodega: kõikide kulude ennustamisega pole pihta läinud

Eesti Energiale kuulub umbes 1,5% kõigist Eestis liikuvatest elektriautodest.
Foto: Liis Treimann
Eesti Energia autoparki on kuulunud enam kui kümme aastat elektriautod ning ettevõte peab vaatamata muutunud kuludele särtsuautosid mõistlikeks.

Me pole päris täppi pannud autopargi kulude ennustamisega, rääkis Eesti Energia transpordi halduse osakonna juht Mango Oras Äripäeva raadio hommikuprogrammis. Ta täpsustas, et elektriautod ja taristu elektritööd on läinud plaanitust kallimaks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077