Autor: Karl-Eduard Salumäe • 26. jaanuar 2024

Eesti idu koputab autotootjate ustele

Aastaid madalat profiili hoides arendustööd teinud Eesti idufirma Autobahn Technologies on saanud valmis automüügiplatvormi ja esimesed lepingudki taskusse pistnud.
Üks, kellega Autobahn Technologies on varem koostööd teinud, on Volkswagen.
Foto: DPA/Scanpix

Autobahni kaasasutaja Martin Piirmaa rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et sõidukiga seotud andmete killustumine on autonduses väga suur probleem, mida nende n-ö kõik ühes platvorm püüab lahendada. Klientidena nähakse nii kohalikke autoesindusi kui suuri tootjaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077