Autor: Karl-Eduard Salumäe • 15. märts 2021

Rail Balticu projekt ületas olulise komistuskivi: nüüd saab hakata tegelema päris asjadega

Rail Balticu ehitus Saustinõmmel.
Foto: Liis Treimann
Rail Balticu rahastamist puudutav vaidlus Euroopa Parlamendi ja liikmesriikide vahel sai eelmisel nädalal lahenduse.

Mis see sisuliselt tähendab, seda uurisime esmaspäevases hommikuprogrammis riigikantselei Euroopa Liidu asjade direktorilt Klen Jääratsilt. Pinget ja parlamendiliikmete veenmist läbirääkimiste käigus küll oli, kuid suurt tüli siiski Jääratsi sõnul polnud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077