Autor: Ken Rohelaan • 26. veebruar 2021

Tallinna Sadama finantsjuht: sellist kaubamahu kasvu ei oleks julgenud oodata

Marko Raid.
Foto: Liis Treimann
Eelmisel aastal näitas Tallinna Sadam viimase viie aasta rekordilist kaubamahtu, mida poleks osanud eelmise aasta alguses oodatagi, rääkis Tallinna Sadama finantsjuht Marko Raid reedeses hommikuprogrammis.

Aastane kaubamahu kasv oli 7%, mis aitas tasandada kriisi mõju, mis tulenes kruiisilaevade ärajäänud hooajast ning reisilaevade hõredamast graafikust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077