Autorid: Tõnu Tramm, Logistikauudised.ee • 3. juuli 2019

BMW müüja restart Eesti turul

Juunis alustas United Motors uute Jeepide esindamist Eestis.
Foto: United Motors
Seekord on lisaks autosõpradest saatejuhtidele Hindrek Männikule ja Tõnu Trammile saates "Autosõbrad eetris" stuudios United Motorsi juhatuse liige ja üks omanikest Jaanus Nieländer.

Nimelt müüs tänavu juba 20 aasta juubelit tähistanud ettevõte paari aasta eest oma BMW esindused Inchcape Motorsile. Saadud raha eest ei jäänud omanikud aga muretut vanaduspõlve ootama, vaid otsustati alustada taas nullist. Esmalt soetati Peugeot' ja Hyundai müüja Auto Forte, napilt kuu aega tagasi võeti Silberautolt üle Jeepi müük. Kas sellega ettevõtte ambitsioonid piirduvad või on see alles algus?

Saadet "Autosõbrad eetris" toetab Vianor Autokeskus.

Kuulake saadet siit:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077