Jaga lugu:

CM: Volvo pikendas originaalosade garantiiaega

Volvo Estonia pikendas tänavu veebruarist esindusest ostetud ja seal paigaldatud originaalvaruosade garantiid senisest ühest aastast kahe aastani.

Volvo Estonia Pärnu esinduse juhataja ja varuosade spetsialisti Heigo Põldsami hinnangul näitab lisagarantii, et ettevõte usub oma toodetesse ja töö kvaliteeti. „Eraldi garantiikaarte me ei väljasta – piisab vaid Volvo Estonia OÜ teeninduse väljastatud originaalarvest, mis tõendab varuosade ostmist, sõiduki parandamist ja varuosade paigaldust,“ selgitas ta ja lisas, et kui sõiduki originaalvaruosa viga peaks ilmnema väljaspool Eestit, aga võimaldab juhil sõita, saab garantiid kasutada Eestisse naasmisel.

Volvo veokite varuosad on samad, mida kasutatakse veokite ehitamisel. Seetõttu on loogiline esinduste kohustus kasutada vaid originaalvaruosi, sest nii on tagatud veoki detailide ühtekuuluvus ning võimalikult pikk tööaeg. „Just seetõttu usaldas Volvo anda oma esindustele õiguse pikendada garantiid kahe aastani,“ sõnas Põldsam.

Kui Volvo originaalvaruosad on paigaldatud Volvo Truck Corporation/Volvo Bus Corporation (VTC/VBC) volitatud töökojas, kehtib neile alates ostukuupäevast aastane garantii. Volvo Estonia OÜ-lt ostetud ja seal  paigaldatud originaalvaruosad saavad veel täiendava 12-kuulise Volvo Estonia OÜ garantii, mis kehtib Eesti territooriumil pärast VTC/VBC ametliku garantii lõppu.

Uued garantiitingimused kehtivad Volvo varuosadele, mis on müüdud ja paigaldatud pärast 1. veebruari 2013 Volvo Estonia esindustes Tallinnas, Tartus ja Pärnus.

Garantii täpsed tingimused ning reeglid leiab Volvo Estonia OÜ kodulehelt ja esindustest.

Artikli ilmumist toetas Volvo Estonia OÜ.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee