Autor: Indrek Mäe • 3. august 2023

Laevade väljaprahtimine vähendas Tallinki veomahtusid

Tallink vedas juulis võrreldes eelmise aastaga vähem reisijaid, kaupa ja sõiduautosid. Põhjus seisneb laevade väljaprahtimises ja seega hoopis sealt saadavatele tuludele keskendumises.
Tallinki veomahud vähenevad, sest ettevõte keskendub senisest rohkem prahtimistuludele.
Foto: Shutterstock

Kokku vedas Tallink selle aasta juulis 797 846 reisijat, mida on 11,1 protsenti vähem kui aasta tagasi. Veetud kaubaveoühikute maht vähenes 27,8 protsenti, 23 597 ühikuni. Sõiduautode hulk Tallinki pardal vähenes 1,5 protsenti, 125 118 ühikuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077