Autor: Simo Sepp • 7. juuni 2022

ELMO Rendi asutaja võtab ohjad üle

ELMO Rendi asutaja ja senine nõukogu esimees Enn Laansoo on otsustanud liituda ettevõtte juhatusega ja aktiivsemalt börsifirma tegevust juhtima hakata.
ELMO Rendi asutaja Enn Laansoo oli seni nõukogu esimees, kuid nüüd võtab suurema juhtrolli juhatuse liikmena.
Foto: Andras Kralla

Lisaks Laansoole läheb ettevõtte juhatusse ka ELMO Rendi suuruselt teine aktsionär Priit Haljak. Neid ootab ees seni ainus juhatuse liige Allan Leppikson. Nii muutub ettevõtte juhatus kolmeliikmeliseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077