Autor: Jaan Martin Raik • 3. juuni 2022

Tallinki reisijavedu sai hoo sisse

Mais vedas Tallink pea kolm korda rohkem reisijaid kui aasta varem.
Tallinki reisijate arv on võimsalt kasvanud.
Foto: Liis Treimann

Tallink Group vedas lõppenud kuul üle 485 000 reisija, mida on 290% rohkem võrreldes eelmise aasta maiga. Kaubaveo maht suurenes 24%, ligi 39 000 ühikuni, ning veetud reisijate sõidukite maht suurenes 80%, 73 000 ühikuni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077