Autor: Mait Kraun • 3. juuni 2020

Lufthansa sai hiigelkahjumi: ettevõte vajab restruktureerimist

Lufthansa sai esimeses kvartalis enam kui 2 miljardi eurose kahjumi.
Foto: Reuters/Scanpix
Saksamaa lennufirma Lufthansa teatas, et esimeses kvartalis said nad üle 2 miljardi euro kahjumit ning ettevõte vajab restruktureerimist, vahendab CNBC.

Ettevõtte netokahjum ulatus selle aasta esimeses kvartalis 2,1 miljardi euroni. Eelmise aasta samal ajal oli kahjum 342 miljonit eurot. Reisijate arv langes esimeses kvartalis aastatagusega võrreldes 26 protsenti.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077