Autor: Indrek Halliste • 18. märts 2024

Ühistranspordi rahastamine pole jätkusuutlik: tänavu on puudu 30 miljonit eurot

Eesti bussisektor vaatas 2023. aastale tagasi segaste tunnetega. Aasta tõi kaasa nii positiivseid arenguid kui ka väljakutseid, mille ületamine nõuab pikaajalisi strateegiaid ja sektori ühist pingutust, kirjutab Hansabussi juhatuse esimees ja Autoettevõtete Liidu juhatuse liige Indrek Halliste.
Hansabussi juhatuse esimees Indrek Halliste.
Foto: Raul Mee

Positiivsete arengute poolelt tõstsid kütusehindade langus ja reisijate arvu kasv sektori jätkusuutlikkust ja andsid märku taastumisest pärast pandeemiat. Kahjuks on endiselt palju ebastabiilsust ning turg tulenevalt sõjast Ukrainas on ettearvamatu.

Indrek Halliste kommentaar ilmus Äripäeva Infopanga värskes bussiettevõtete kvartaliraportis. Raport on täismahus saadaval SIIN!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077